"Ми без світла - і ви в Курську без світла. Ми сиділи в підвалах - і ви посидіть. Ми вам розкажемо, як це робити", - блогерка із Харкова

"Цієї ночі росіяни в Курську: "Мы сідєлі в подвалє, дом ходіл ходуном!! Нє дай Бог вам пєрєжить такоє, как мы!..". Здивувати вирішили... Бог дав пережити таке мільйонам українців", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"У мене особисто двері відчинялись від того, як будинок здригався. Кожної ночі. А підвалу не було. Чим ви в Курську нас хочете здивувати?

Може це ви розкопуєте масові поховання та досі знаходите згвалтованих та вбитих дітей? Вам Бог не дає таке розкопати та побачити? А може це ви з зав'язаними руками сиділи в якійсь катівні, а потім вас пострілом в голову? Чи це у вас райони на 200 000 осіб зруйновані та обгорілі?
Вас Бог ще чомусь береже, бо дав вам нормального сусіда. Нам так не пощастило.
Я не знаю, чому так. Я не вважаю, що нам це чомусь було треба - щоб ми щось зрозуміли чи за щось покаялись? За тисячі років нашого існування та після нападів, голодоморів та репресій за що ж нам, українцям, каятись? Чи нашим вбитим нелюдями дітям?..
Якщо прямо, то зараз лінія фронту просто трошки "отодвігаєтся", щоб українським містам можна було вижити. Ми без світла - і ви в Курську без світла. Ми сиділи в підвалах - і ви посидіть. Нічого страшного, ми вам розкажемо, як це робити. Бог дав нам це пережити. Ми вже навчені".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...