"Ми б’ємось та зосереджуємося, щоб піти вперед. І ми не зупинимось. Ми витримаємо", - Бутусов

"Тримайтесь!" - це такі важливі слова, які чесно сказати солдатам та офіцерам тільки коли ти з ними разом вичікуєш під вибухи бомб та снарядів артилерії та авіаціі.

"Тримайтесь!" - хоча в житті бійця важливий саме сьогоднішній день, саме найближча секунда, і інколи важко прожити цю секунду, коли тебе накривають і нема відповіді, і в цей момент тебе втримує тільки це залізне слово.

"Тримайтесь!" - тому що сотні ешелонів та колон рухаються до нас та рухаються на фронт з бойовою технікою та боєприпасами від наших союзників. І ми отримаємо перевагу у озброєннях.

"Тримайтесь!" - тому що бригади резервістів та тероборони з кожним днем отримують все більше досвіду, тому що все більше і більше добровольців вступає в бій за Україну з усього світу, і на допомогу стомленим підходять нові бійці.

"Тримайтесь!" - тому що НАТО надає нам надсучасні зразки високоточної зброї, протидіяти яким російські війська не здатні, і будуть деморалізовані високоточними ударами, і коли ми її отримаємо вже від нас буде залежить коли ми переможемо у війні.

"Тримайтесь!" - тому що Украіна веде найважливішу битву за своє майбутнє та за свободу всієї Європи, за знищення наймерзотнішоі нацистської диктатури, яка є ворогом усього людства.

"Тримайтесь!" - ми бачимо якою буде перемога, і кожен хто стоїть осторонь та не зробив все, що в його силах, буде жаліти все життя.

Слава тим незламним, хто як в Маріуполі тримається у неймовірно важких умовах, слава тим, хто з першого дня прийняв смертний бій, слава тим, хто витримує на собі в ці хвилини страждання та обстріли. Ми б’ємось та зосереджуємося, щоб піти вперед. І ми не зупинимось. Ми витримаємо.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...