"Ми були дуже нещасні разом": Раміна Есхакзай вперше назвала причину розриву з нареченим

Відома українська ведуча та блогерка Раміна Есхакзай вперше назвала причину розриву зі своїм нареченим, адвокатом Євгеном Проніним. Пара зустрічалася п'ять років, але у квітні стало відомо, що вони більше не разом. Як зізналась Раміна в YouTube-проєкті "30+" у їхніх стосунках були непорозуміння. Блогерка почувалася самотньою, передають Патріоти України.

"Коли я зустрічалася з Євгеном, у нас щось завжди було не так. Якісь скандали на свята, і це постійне відчуття самотності…Минулого Нового року я просто плакала, бо я хотіла провести цей час вдома, а він хотів з іншою парою зустрітися і провести час не так, як я собі думала. Мені було самотньо, навіть у стосунках", - зізналась Есхакзай.

Для Раміни було образливо, що Євген постійно хотів проводити час із друзями, тим часом їй хотілося побути з ним сам на сам. Блогерка про це говорила вже колишньому коханому, але він не прислухався до неї.

"Я останній рік стосунків почувалася самотньою. Наприклад, на початку стосунків, коли ми їхали на відпочинок, я думала, що ми їдемо вдвох, а він такий: "Я покликав друзів". Потім йдемо до ресторану – теж саме. Ці друзі… А я хочу побути з людиною сам на сам. Я йому колись казала: "Слухай, я розумію, що ти любиш своїх друзів, але я хочу побути з тобою сам на сам", - розповіла інтерв'юерка.

Врешті решт пара розійшлася. За словами Раміни, це відбулося без сварок та скандалів. Просто якоїсь миті вона зрозуміла, що їхнє кохання вже згасає, тож немає сенсу продовжувати стосунки. "Ми не посварилися, просто ми були нещасні. Я бачила, що він згасає, я згасаю, нащо бути разом!?" – додала Раміна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького