"Ми для вас люди або хто?": Відома актриса жорстко рознесла "Укрзалізницю" за знущання над пасажирами

Укрзалізниця влипла в черговий скандал. Цього разу поїзд №13 Київ-Солотвино пофарбували фарбою, але пасажирів про це не попередили і вивели склад на маршрут з моторошним запахом. Люди повинні їхати, вдихаючи неприємний аромат. Про це повідомила українська актриса Римма Зюбіна.

"З величезним подивом я зрозуміла, що вагон тільки що пофарбували. І коли ти заходиш в середину - там все пахне фарбою. У мене питання до Укрзалізниці, чи є якісь технічні норми, коли фарбується вагон і, коли людям можна в ньому їхати?"- записала відеозвернення артистка, і виклала на своїй сторінці в Facebook.

Римма Зюбіна зазначила, що вона алергік і астматик, також в цьому вагоні можуть перебувати люди з не менш серйозними захворюваннями.

"Їдуть також маленькі діти. Ми будемо їхати з 5 години вечора до 7 ранку в такому ароматі. Можливо, я дочекаюся відповіді від Укрзалізниці, тому що це все не безкоштовно і існує за наші з вами податки", - сказала актриса.

Реакція Укрзалізниці

У коментарях актрисі відписався представник Укрзалізниці Олександр Петровський. Римма зазначила, що всі пасажири написали скаргу у відомство.

"Спасибі за сигнал! Розбираємося, цей вагон по ремонту вийшов 31.05 і в рейс пішов сьогодні 02.06, регламентно - це допустимо і різкого запаху бути не повинно, але зазвичай перевіримо і в будь-якому випадку вибачаємося за незручності!"- написав Петровський.

Також відреагувала на інцидент і сама Укрзалізниця і вибачилася перед актрисою.

"Здрастуйте, шановна Римма! Вибачте, будь ласка, за негативний досвід з яким зіткнулися, надайте більш детальну інформацію про вашу поїздку, дату, номер вагона і номер місця, для вирішення цієї ситуації", - сказано в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...