Ми думали, що гірше бронювання за зарплату не може бути нічого. Ми помилялися. Маємо нову схему, - нардеп Гончаренко

"Завдяки нашим із вами зусиллям вдалося збити ініціативу щодо бронювання за 35 тис. грн зарплати. Але радіти зарано", - пише нардеп Олексій Гончаренко у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Тому що "слуга" Наталуха наполягає на тому, щоб підприємства "купували" бронь для працівників. Так, наче мова йде не про людей. Нова схема від нардепа передбачає, що за кожного заброньованого працівника підприємство має платити щомісяця 20 тис. грн плюс 1,5% військового збору.

Керівник будь-якого підприємства перетворюється на місцевого "божка-рабовласника". Бо тільки від нього буде залежати, лишиться працівник у списку заброньованих чи буде мобілізований.

Ми думали, що гірше бронювання за зарплату не може бути нічого. Ми помилялися. Маємо нову схему соціального поділу, яку екзальтовано просувають "слуги народу". Будемо збивати!

Бронювання – це не "відкуп". Бронювання – це механізм прагматичного збереження економіки. Ніякі рабські схеми не допоможуть, коли одного дня бізнес просто почне закриватися через нестачу людей".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...