"Ми готові воювати, поставивши гроші на другий план (чого німці не роблять), а на першому плані у нас щось глибинне, з чим ми народилися. Так воювали наші пращури", - Олена Кудренко

"Зранку натрапила на шматочок відео з Лукашенко. Перед ним сидять його чиновники-військові, а він розповідає про українські методи ведення війни. Що українці діють малими групами проти великого російського війська, і це дає свої результати", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ті сидять з кам'яними кегебешними обличчями і мовчки слухають. Мені здалося, чи Лукашенко намагався їх навчити воювати на прикладі ЗСУ? Так сказати, на майбутнє. Взагалі цей діяч то фермерів вчить працювати, то військових - воювати.
А вони ж вчились разом з російськими "офіцерами". І вони всі тренувались на зборах ОДКБ. Зважаючи на таку навчальну базу, ці совкові чиновники чи генерали вже не навчаться. І не зрозуміють. Воювати, як українці, в них вже не вийде.
Ось що я думаю: чому хтось вміє співати, а хтось ні? Бо з гарним голосом, чи перспективами його розвитку треба народитися. З того, кому не дано - талановитого співака не вийде. Можна розкрутити і безголосого, але це буде не співак - це буде проект. Як росіяни - їм воювати не дано. Мародерити та вбивати цивільних - багато розуму не треба. Вони зблефували, розкрутили деякий міф, проект - "російська армія". Але ж чотири рази зводять переправу через Сіверський Донець - і чотири рази їх там б'ють. Чорнобаївка била вже, як пишуть, 19 разів. Дехто називає такий метод ведення бойових дій простим словом "дебілізм".
Ось українцям історично було дано воювати - і наші козаки вважалися крутими військовими. А деяким не пощастило, та ще й здибалися з московитами - ось і закам'яніли в них здатності мислити стратегічно.
Вони, ці білоруські військові, сидять, дивляться на Лукашенка, наче слухають - але чи чують...
***
Мені здається, що в нашу войовничу тусовку серед майже сусідів становляться азербайджанці, турки. Можливо навіть казахи, якщо би росіяни зачепили. Хоча, я не спец, це лише інтуїтивні роздуми. Нещодавно був чийсь допис про те, що Україна ще не встигла стати ледачою, як європейці (не мої слова), і щось в нас від варварів, в непоганому сенсі. Тому ми готові воювати, поставивши гроші на другий план (чого німці не роблять), а на першому плані у нас щось глибинне, з чим ми народилися. Так воювали наші пращури".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...