Шеф-кухар Євген Клопотенко поділився думкою щодо того, що полонені російські військові скаржаться на відсутність олів'є в них у меню. Про це він написав у своєму Х, передають Патріоти України.
Так, він натякнув, що любов росіян до олів'є є достатньою підставою, щоб виключити цю страву з повсякденного меню українців. "+1 причина не любити олівʼє — не мати з ними нічого спільного", - зазначив Клопотенко.
Втім в коментарях до допису знайшлися і критики цієї думки - нібито страва не визначає контекст. Також шеф-кухарю з іронією нагадали про його дивну фіксацію на борщі.
У порту Новоросійська в Росії затонуло судно з 200 літрами палива на борту, які можуть опинитися в Чорному морі. Про це повідомляє низка росЗМІ та Telegram-каналів, передають Патріоти України. Повідомляють, що на дно пішло науково-дослідне судно "Ашамб...
Українська журналістка Надія Паливода поділилася історією, як президент Польщі Анджей Дуда обирав діяти у дипломатичній комунікації з президентом США Дональдом Трампом, а врешті, ймовірно, таки образився на американського лідера. Про це вона написала у...