Шеф-кухар Євген Клопотенко поділився думкою щодо того, що полонені російські військові скаржаться на відсутність олів'є в них у меню. Про це він написав у своєму Х, передають Патріоти України.
Так, він натякнув, що любов росіян до олів'є є достатньою підставою, щоб виключити цю страву з повсякденного меню українців. "+1 причина не любити олівʼє — не мати з ними нічого спільного", - зазначив Клопотенко.
Втім в коментарях до допису знайшлися і критики цієї думки - нібито страва не визначає контекст. Також шеф-кухарю з іронією нагадали про його дивну фіксацію на борщі.
Питання мобілізації, актуальне з лютого 2022-го, для зеленої влади стало проблемою. А для країни стало одним із питань виживання. Що б зробив Уряд нац'єдності/порятунку, щоб урятувати країну? Спроба застосувати батіг, "боротися з ухилянтами" тощо зазна...
Очевидно, На Курахівсько-Времіївському напрямку російське командування, після захоплення м.Вугледар, спробує розвинути свій успіх й вийти на рубіж Курахове - Богоявленка... . Однак, спроба, це ще - далеко не досягнутий результат... . Які сили та засо...