Ми йдемо у правильному напрямку: Кулінар Клопотенко відреагував на скаргу полоненого окупанта щодо їжі

Шеф-кухар Євген Клопотенко поділився думкою щодо того, що полонені російські військові скаржаться на відсутність олів'є в них у меню. Про це він написав у своєму Х, передають Патріоти України.

Так, він натякнув, що любов росіян до олів'є є достатньою підставою, щоб виключити цю страву з повсякденного меню українців. "+1 причина не любити олівʼє — не мати з ними нічого спільного", - зазначив Клопотенко.

Втім в коментарях до допису знайшлися і критики цієї думки - нібито страва не визначає контекст. Також шеф-кухарю з іронією нагадали про його дивну фіксацію на борщі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

«А що б ви зробили»?.. для мобілізації

вівторок, 8 жовтень 2024, 17:01

Питання мобілізації, актуальне з лютого 2022-го, для зеленої влади стало проблемою. А для країни стало одним із питань виживання. Що б зробив Уряд нац'єдності/порятунку, щоб урятувати країну? Спроба застосувати батіг, "боротися з ухилянтами" тощо зазна...

"Після Вугледару" - Костянтин Машовець

вівторок, 8 жовтень 2024, 16:22

Очевидно, На Курахівсько-Времіївському напрямку російське командування, після захоплення м.Вугледар, спробує розвинути свій успіх й вийти на рубіж Курахове - Богоявленка... . Однак, спроба, це ще - далеко не досягнутий результат... . Які сили та засо...