Шеф-кухар Євген Клопотенко поділився думкою щодо того, що полонені російські військові скаржаться на відсутність олів'є в них у меню. Про це він написав у своєму Х, передають Патріоти України.
Так, він натякнув, що любов росіян до олів'є є достатньою підставою, щоб виключити цю страву з повсякденного меню українців. "+1 причина не любити олівʼє — не мати з ними нічого спільного", - зазначив Клопотенко.
Втім в коментарях до допису знайшлися і критики цієї думки - нібито страва не визначає контекст. Також шеф-кухарю з іронією нагадали про його дивну фіксацію на борщі.
За час війни в Україні створили дві повноцінні далекобійні крилаті ракети, у всій іншій Європі - є тільки одна, та й та лише морського базування. Після оприлюднення офіційних характеристик крилатої ракети РК360Л комплексу "Нептун-Д", який доволі довго ...
Пропаганда запустила черговий фейк, спрямований на дискредитацію сил оборони України й іноземців, які воюють на українському боці. Про це 7 жовтня повідомляє Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України, передають Патріо...