"Ми любимо Ісуса, а Він нас": Фанів вразило фото Христини Соловій "зі Спасителем"

Співачка Христина Соловій зустрілась у Нью-Йорку зі своїм другом, сербським гітаристом Володимиром Опсеніцею, який з 2014 року грає у гурті "Океан Ельзи", передають Патріоти України.

Фото з музикантом вона опублікувала в Інстраграмі з підписом: "Ми любимо Ісуса, а Він нас".

Деякі коментатори жартують, що співачка зустрілась зі Спасителем: "Якась жінка 60+ в коментарях "Амінь! Передайте шану нашому Спасителю від пані Олени з Корчагівки. Дякую Господи!"

"Ох і пташечка наша, долетіла в обійми до самого Ісуса";

"Ісус взявся рукою за святе".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

З ополчення ДНР - у комбати ТРО. А що так можна було? - політолог

субота, 19 жовтень 2024, 16:10

"До ТРО в української влади якесь дивне ставлення. Якщо спорядження - то за залишковим принципом, якщо у бій - то в безнадійний. А якщо керувати силами ТРО - то має людина, яка очолювала силовий розгін Євромайдану. Тепер - комбатом призначають людину, ...

У нас наче з'явився додатковий привід для зневіри і помиральної ями, - Фурса

субота, 19 жовтень 2024, 15:32

"У нас наче з'явився додатковий привід для зневіри і помиральної ями. Але треба придивитись уважніше до цієі теми і може тоді не буде приводу посипати голову попелом. Якщо ми думаємо, що росіянам корейці потрібні, щоб кардинально змінити ситуацію на фр...