"Ми не заслуговуємо на перемогу": Відомий український ютубер написав скандальний пост

Після попереднього скандального посту, де громадський діяч Олексій Толкачов заявив, що «війну українці заслужили», він знову написав, що українці винні у війні та взявся звинувачувати громадян у старих образах. Він наголосив, що перемогу громадяни України поки не заслужили. Причиною в цьому він бачить те, що українці не хочуть змінювати негативні звички – корупцію та токсичність до ближніх, передають Патріоти України.

Толкачов навів декілька прикладів, коли його здивували українці, і знову звинуватив громадян, адже, на його думку, саме українці неодноразово заважали його громадським ініціативам. «2004 рік. Ми готуємо помаранчеву революцію в Україні, розгортаємо громадянську кампанію «Пора!» (ту, що чорна була). Вирішив я зібрати в Києві на тренінг обласних координаторів. Для напрацювання довіри в рамках тренінгу поставили одну ігрову вправу, де треба взяти якусь купюру в руки і наосліп мінятися з партнером грошима, дивлячись у вічі. Через 20 секунд одна дівчина заволала – «Мене обдурили». Вона простягла руку з купюрою, а їй, взамін розгорнули порожню долоню. Такого не було ніколи і ніде, в жодній з подібних практик!», – заявив він.

Толкачов наголошує, що проблема українців не у владі, а в самих українцях. «Не влада гнила. Влада – це люди, плоть від плоті, кров від крові – наші люди. Легко на владу все перекладати. Тоді не треба в дзеркало дивитися. Попри все з'їдене лайно, я завжди намагався бачити в кожній людині «прекрасну білу чайку», як заповідав Ричард Бах. І продовжую вірити в українців. І попри все продовжую любити», – пояснив Толкачов свою думку.

У коментарях до поста Толкачова виникли різні думки. Користувачі мережі зазначають, що згодні з автором, а інші, навпаки, сперечаються, звідки у нього стільки компетенції, щоб судити всіх українців. Попри це, серед різноманітних думок українців є спільна – усі українці чекають на перемогу та вигнання ворога з наших територій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бійці 92-ї ОШБр під Куп'янськом знищили 40 ворожих бронемашин, що атакували українські позиції (відео)

субота, 28 вересень 2024, 23:25

Бійці підрозділу "Ахілес" із 92-ї ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка відбили механізовану навалу окупантів на куп'янському напрямку та знищили чи вивели із ладу 40 ворожих бронемашин із 50. Відеозапис із фрагментами бойової роботи українських воїн...

У Росії з'явився новий "Пригожин", котрий грозиться дійти до Москви

субота, 28 вересень 2024, 22:55

У серпні в публічному просторі замиготів глава ПВК Паладін Георгій Закревський, якого називають "другим Пригожиним". Однак навряд чи він або будь-хто інший зараз здатний організувати подібний заколот у країні-агресорі Росії. Про це заявив політолог, до...