"Ми не живемо разом": Відома українська телеведуча розповіла про проблеми з чоловіком

Ведуча ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс відверто розповіла про шлях на ТБ, волонтерство, виховання дітей, як змінилися стосунки з чоловіком. В інтерв'ю для YouTube-каналу Аліни Доротюк ведуча ранкового шоу розповіла про стажування на телеканалі після закінчення курсу у Вищій школі 1+1 Media & Production. Вона згадує, що працювала по 18 годин на знімальних майданчиках проєктів "Модель XXL" і "Танці з зірками", передають Патріоти України.

Після дебюту у "Сніданку з 1+1" на Нелю посипалося багато хейту, проте її підтримували колеги. Неля з усмішкою та вдячністю згадує розмову з продюсеркою "Сніданку з 1+1" Юлією Жмакіною, яка підтримувала її від самого початку, а також знайомство і початок дружніх стосунків зі своїм співведучим Єгором Гордєєвим.

"Коли я приїхала на кастинг "Сніданку з 1+1", я була просто мамою в декреті, дуже-дуже втомленою, але з потенціалом", – згадує Неля.

Також Шовкопляс відверто поділилась про нинішню кризу у стосунках з чоловіком. Декілька місяців тому, на одному з заходів Шовкопляс розповіла, що переживає кризу у шлюбі і не живе зі своїм чоловіком:

"Це так дивно, когось війна розводить, а когось зводить. Криза у наших стосунках почалась за декілька місяців до повномасштабного вторгнення. В мене відчуття, що зараз ми зробили дуже велику переоцінку цінностей. В мене немає відчуття, що наша історія закінчилась. На заході я озвучила, що ми не живемо разом. Але за півроку після початку війни, враження таке, що ми дуже різко подорослішали і величезна кількість претензій відпала. І ти бачиш людину абсолютно інакше. Ти починаєш думати: "А можливо ще варто поборотися ще за ці стосунки. Можливо, можна щось зробити. І ми зараз перебуваємо у процесі роботи над ними", – зізнається ведуча.

Шовкопляс не приховує, що перед початком повномасштабного вторгнення вони з чоловіком навіть подали заяву про розлучення. "Ми вже деякий час не жили разом. І подавали на розлучення. Але, мабуть воно так мало статись. Він поруч з нами живе, абсолютно в усьому допомагає з дітьми. Це людина, якій я безмежно вдячна за все. За те, що він мужньо несе відповідальність за нашу родину", - додала Шовкопляс.

Неля розповіла, що випробувала на собі безліч форм терапії за останні 5 років. І додає: те, що допомагає триматися зараз – робота зі психотерапевтом, адже, в першу чергу, важливо розуміти себе і свої потреби. "Психологічна гігієна має стати нормою так само, як ми кожного дня чистимо зуби!" - вважає ведуча.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...