"Ми неминуче рухаємось до перемирʼя з Росією. Китайці називають це "охолодженням війни", - Рибачук

Голова ГО "Центр спільних дій" Олег Рибачук переконаний, що процес переговорів з Росією про перемирʼя може початись наприкінці поточного року, або на початку 2025 року. Таку думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України.

"Ми неминуче рухаємось до перемирʼя з Росією. Я не знаю, як точно це назвати. Китайці називають це "охолодженням війни". Тобто, ми фактично наближаємось до тієї точки, коли можуть розпочатись переговори з Росією. Далі починається найцікавіше - умови. Для України найголовніше - гарантії безпеки. Бо якщо перемирʼя буде досягнуто, то Росія не повинна більше ніколи наважитись на агресію проти України. Далі також буде питання невизнання тимчасово окупованих Росією територій України. Про це говорив Путін, а також Лавров нахабно заявив, що 4 області України мають визнати частиною РФ, про Крим вони навіть вже й не нагадують", - пояснив Рибачук.

За словами політика, у світі не готові дати Україні все, що потрібно для перемоги у війни з Росією.

"Поки що зближення позицій немає. В Росії й далі вимагають визнати окуповані території їхньою частиною, відмову вступу України до НАТО та демілітаризацію України. Вони продовжують висловлювати вимоги, які на голову не налазять. Втім, очевидним є й те, що світ не готовий дати Україні все, що потрібно для перемоги. На Заході досі немає для цього політичної волі. А також є сподівання, що Росію треба якісь зберегти. Саме тому, ми наближаємось до перемирʼя з РФ", - наголосив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Феодосії вибухнули ще дві цистерни: З'явились свіжі кадри з найбільшої нафтобази окупантів у Криму, що після повітряної атаки палає п'яту добу поспіль (відео)

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 9:20

Окупаційні силовики спішно залишили зону, з якої раніше проводилась евакуація, оскільки загасити пожежу такого масштабу неможливо. У Феодосії в тимчасово окупованому Криму продовжує горіти нафтобаза після атаки, яка була ще 7 жовтня. Як вже писали Патр...

Щасливий день для ворога: ЗС РФ продавили лівий фланг Курського угруповання ЗСУ, - DeepState (карта)

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 9:00

За словами аналітиків інформаційного ресурсу, ворог зараз намагається закріпитися в районі населених пунктів Новоіванівка та Зелений Шлях. Сформувалася дуже ненадійна тактична обстановка для суміжних підрозділів північніше. Російські війська продавили ...