"Ми одна сім'я в неосяжності Всесвіту": Ані Лорак оскандалилася новою обурливою заявою

Опальна співачка Ані Лорак видала нову промову, яка розлютила користувачів мережі. Так, в черговий раз зрадниця України заговорила про любов, яка здатна витіснити гнів і образу, передають Патріоти України.

"Моя найбільша мрія сьогодні - щоб кожне людське серце було наповнене любов'ю, яка змогла б розчинити весь біль, ненависть, гнів і образу відразу. Щоб ми всі, нарешті, побачили одне одного як одну сім'ю в неосяжності Всесвіту. Я все ще вірю в нас..." - написала Лорак в Instagram.

Хоч коментарі до посту вона і закрила, щоб фоловери не змогли висловити свою думку щодо її поведінки, в фан-акаунтах все ж можна знайти їхню реакцію.

Що пишуть користувачі мережі

  • "А ти кого любиш - Україну чи Росію? З собою спочатку розберися"
  • "Яка любов, Кароліно? Ти підтримуєш Путіна і вбивства українців. Це така у тебе тепер любов?"
  • "Зовсім з глузду з'їхала. Сиди на своїх болотах і не гавкай"
  • "Краще б ти вірила в Божу кару після підтримки геноциду українського народу"

Позиція Ані Лорак щодо війни в Україні

Співачка неодноразово називала себе "голубом миру" і говорила про те, що проти вбивств і насильства. Однак вона публічно не засудила злочинний режим Кремля. Більш того, вона продовжує виступати в країні-агресора і навіть стала членом журі шоу "Ти супер". Росіяни пропонували погнати її поганою мітлою.

Крім того, Лорак неодноразово говорила, що її витіснили з українського шоу-бізнесу, тому що вона нібито не хотіла брати участь в політичних іграх. Однак злочинному режиму Кремля вона підіграє із задоволенням.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...