"Ми пішли зі Світланою у спортзал увечері": Дмитро Кулеба розповів, як дізнався про своє звільнення

Колишній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба дізнався про звільнення з посади від прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля. Про це він розповів в інтерв'ю, яке 22 жовтня опубліковано на YouTube-каналі української журналістки Раміни Есхакзай, передають Патріоти України.

За словами Кулеби, це сталося ввечері, коли він зі своєю обраницею, українською книговидавчинею Світланою Павелецькою вирушив на тренування. "Усе було доволі буденно. Ми пішли зі Світланою у спортзал увечері, я перевдягнувся. І щойно буквально натягнув футболку – дзвінок від прем'єр-міністра. Він попросив до нього під'їхати, я все зрозумів, вийшов, сказав Світлані: "Це воно. Займайся, я скоро повернуся", – розповів ексміністр.

За словами Кулеби, після цього він поїхав до прем'єр-міністра, а потім – до президента України Володимира Зеленського. Повернувшись додому, написав заяву на звільнення.

"Ми взяли пляшку ігристого вина, сигару, аркуш паперу, ручку, пішли на балкон. Я закурив, випив і написав заяву на звільнення", – сказав Кулеба. Він додав, що все минуло спокійно, оскільки "все має свій початок і свій кінець". "Я розумію, що безкінечне сидіння у владі шкодить і тобі, і країні, якій ти служиш", – заявив Кулеба.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...