"Ми побачимо дуже класний похорон": Відомий астролог розповів, коли Путін втратить владу

Влад Росс також передбачив крайню дату смерті російського диктатора, передають Патріоти України.

«Володимир путін буде ліквідований у 2022 році. Я завжди казав, що це його останній соляр у житті, я це бачив ще минулого року», — каже астролог Влад Росс. Астролог додав, що диктатор радше помре насильницькою смертю, а людина, котра його вб'є, вже оплачена.

«Місяці правління Путіна пораховані, залишилося зовсім недовго чекати. Просто кожен день його перебування на троні вбиває багато наших прекрасних воїнів ЗСУ. Дорогі друзі, ви просто божественні, ви класні захисники нашої Батьківщини. Чим швидше його скинуть із трону, тим швидше закінчиться війна», — прокоментував астролог.

Окрім того Влад Росс означив крайню дату смерті Путіна, якою він вважає 20 квітня 2023 року. Ця дата є дуже символічною та сильною, адже це день сонячного затемнення та день народження Гітлера:

«Гітлер 21 століття повинен до цієї дати приєднатися до Володимира Жириновського. Ми побачимо дуже класний похорон. І випити за це кожен українець просто зобов’язаний», — підсумував астролог.

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Уражено пункт управління окупантів: В Маріуполі пролунали вибухи над металургійним комбінатом ім. Ілліча

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:44

У п’ятницю, 19 квітня, в тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області прогриміли вибухи над металургійним комбінатом імені Ілліча. Про це заявив радник мера Петро Андрющенко, передають Патріоти України. Він зазначив, що загалом було чутно три вибу...