"Ми подумали, що всі так роблять": Бізнесмен Гонковський заявив, що шкодує про поїздку на Мальдіви, яка призвела до скандалу

Таня Пренткович і Андрій Гонковський дали перше інтерв'ю після скандалу з поїздкою підприємця на Мальдіви та виїзду пари з України в Португалію. У ньому обранець блогерки-мільйонниці зізнався, що шкодує, що полетів під час війни на дорогий курорт, який призвів до хвилі обурення і подальших погроз, передають Патріоти України.

У випуску Okay Eva Гонковський заявив, що відпочинок на Мальдівах став для нього "спокусою". "Ну уяви, ти стільки часу не можеш подорожувати, відпочивати, а тут у певний момент у тебе виникає така можливість. Ти навіть нічого за це не платиш. Ми оплатили квитки для Тані та дітей і відповідно це одразу все для відпочинку на чотирьох людей - номер був комплексний. Я докупив лише квитки і все", - розповів підприємець.

Гонковський виїхав за кордон завдяки державній програмі "Шлях", аби провести благодійний захід у Польщі. Там у нього з'явилося вільних десять днів. У цей період його кохана з двома дітьми і подругою зібралася на Мальдіви, і перед чоловіком постав вибір: почекати у Варшаві або полетіти з сім'єю. Андрій вибрав другий варіант, про що, як він зізнається, наразі шкодує.

"Я враховував ризики, але, відверто кажучи, я не думав, що вони будуть такими. Я розумів, ну окей, мене побачать, але кому ми потрібні. Я не бачив у цьому настільки критичної історії. Багато людей це роблять", - заявив він.

Пренткович заявила, що було "гріх не скористатися" можливістю полетіти на Мальдіви, але зараз вони б так не вчинили. "Ми подумали, що всі так роблять. Багато публічних людей виїжджають, десь відпочивають. Ми не хотіли б, щоб це побачили, бо з огляду на контекст навіть не під час війни Мальдіви - це така дуже тригерна тема. Якщо би нас побачили на Шарм-ель-Шейху або в Молдові, то не було б такого резонансу, - вважає блогерка. - Для людей це як червона ганчірка. Мальдіви - звучить одразу про велику суму грошей".

За словами Пренткович, якби зараз перед Гонковським постав такий самий вибір, то він би нікуди не полетів, а залишився б чекати івент у Польщі. "І ми залишилися б далі жити в Тернополі, - каже Таня. - Ми хотіли повернутися, думали перечекаємо зараз кілька тижнів і повернемося, але воно не зупинялося. І ми прийняли рішення, яке буде кращим для нашої сім'ї, наших дітей", - прокоментувала вона переїзд до Португалії.

Поїздку Гонковського на Мальдіви Пренткович назвала "помилкою". "Це було емоційне рішення. Це як частинка минулого життя, і так хотілося до неї доторкнутися. Це була спокуса, слабкість", - сказала блогерка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Це неадекватна операція": Експерт назвав мету контрнаступу РФ в Курській області

середа, 11 вересень 2024, 21:40

Почавши наступ в Курській області, Росія спростовує свої ж заяви, пояснив в ефірі Radio NV військовий експерт Михайло Самусь. Патріоти України пропонують вашій увазі його міркування. "Згадаймо, за що критикували українське командування протягом останнь...

Огляд карти бойових дій 11 вересня 2024 року - Злий Одесит

середа, 11 вересень 2024, 21:01

Сьогодні 11 вересня. Триває 931 доба оборони України проти російської навали. Сили оборони України продовжують тримати оборону та проводять контратаки, що призводять до звільнення територій. Російські війська ще не почали нову фазу наступу на Покровськ...