Ми, солдати, загинемо перші, а ви, хто зриває мобілізацію, - другими, - журналіст-військовослужбовець

"Ви бажаєте нам смерті. Ви всі, хто виступає проти мобілізації, репостить всі ці відео, спрямовані на її зрив, виправдовує ухилянтів, ви бажаєте нам, військовим смерті. Ви хочете, щоб до нас не прийшло поповнення. Щоб нас, з дня на день, ставало все менше. І щоб це продовжувалося доки останній з нас не загине", - пише журналіст та військовослужбовець Влад Якушев на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я не беру до уваги тих, хто втік і дзявкає з-за кордону, але ви, українці, які залишились, ви дійсно не розумієте, що робите? Ми загинемо перші, ми, військові, але ви другі. Коли нас не стане ворог прийде до вас, буде розстрілювати, грабувати, ґвалтувати. Що ви робите? Має ж бути в вас якийсь елементарний інстинкт самозбереження.

Мені тут один пан написав, що має щодо моєї думки кардинально протилежну. Він знає що і як треба робити. Майте свою думку, це ваше право, але не заважайте мобілізації. Пам'ятайте, ми загинемо першими, але ви другими.

На фото я в березні 2022 року після страшного бою у Донецькій області. Я сиджу і не вірю, що я живий. Багатьох хлопців, які були зі мною в тому бою вже немає в живих, більшість з тих, хто вижив, через чисельні поранення вже не може тримати зброю. А ви, всі, хто проти мобілізації бажаєте нам, тим хто вижив, смерті".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Генерала Содоля навмисно злили! Безугла здала військову таємницю. Атакують Сирського / Снєгирьов

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:35

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення замінити командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Юрія Содоля на бригадного генерала Андрія Гнатова. Напередодні начальник штабу бригади Нацгвардії "Азов" Богдан Кротевич звернувс...