"Ми спали в одному ліжку": Володимир Ярославський розповів про стосунки з Ольгою Мартиновською

Відомий український шеф-кухар і ресторатор Володимир Ярославський в інтерв'ю Раміні Есхакзай чесно розповів про стосунки з Ольгою Мартиновською, передають Патріоти України.

Він зізнався, що замислювався про те, чому їхня дружба не переросла в романтичні стосунки. «Ми дуже класні друзі. І я щасливий, що ми не переступили ту межу і не залізли в ліжко разом. Ми дуже близькі. Ми, коли їздили на вечері за кордоном, ми спали в одному ліжку. Ми можемо прокинутися в одному ліжку. Я можу її нормально поцілувати й обійняти. Але без якогось підтексту. Я думав, чому… Неодноразово. Хер його знає. Я уявляв, як би я жив», — зізнався він.

Ярославський також розповів про негативний досвід інтиму на роботі. «По роботі в мене був приклад, коли випадково щось сталося, і ми з дівчиною хотіли звільнитися просто того ж дня. Стався інтим, а потім усе пішло якось не так. Ми дружили добре в колективі. І я вирішив після цього ніколи на роботі не заводити жодних стосунків. І також щодо персоналу… Я дивлюся на людей, які на роботі заводять стосунки, з часом це недобре впливає. У моєму житті не спрацював інтим на роботі», — повідомив він.

Ярославський зізнався, що хотів би усиновити дитину. «Я ніколи не думав про стосунки, але я думав про дитину. Я б дуже хотів мати дитину. Можливо, не зараз, адже в мене не вистачає часу на себе і на моїх близьких, я не можу дати більшу частину часу дитині. Але я б хотів усиновити. Я розумію, що моє бажання мати дитину це бажання віддати досвід і любов комусь. У мене взагалі немає відчуття, що це має бути моя кров. Я розумію, що вже є хтось, хто потребує любові, а в мене є необхідність віддати цю любов. Я б хотів усиновити. Я розумію, що для цього потрібно дуже багато часу і, звісно, як мене вчив батько — сім'я для дитини має бути повноцінною», — розповів кулінар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...