Ми стабільно кладемо батальйон росіян, навіть коли інтенсивність бойових дій знижується: Арестович розповів про щоденні втрати армії Путіна

Російські окупанти в Україні, навіть коли інтенсивність бойових дій знижується, щодня втрачають на фронтах убитими та пораненими близько 400-600 солдатів. Під час активних боїв ворожі втрати зростають до 1000 на день. Про це повідомив радник Офісу президента Олексій Арестович в ефірі "Фейгін LIVE".

"Коли активні бойові дії - буває до тисячі на день убитих і поранених у російської армії. Коли не активні - до 600-400. Нижче за 400 я взагалі такого не пам'ятаю", - зізнається він.

Арестович уточнив, що йдеться про втрати ворога в живій силі у вигляді безповоротних та санітарних - убитими та пораненими.

"Багато, загалом. Починаються активні бойові дії, або з їхнього боку, або з нашого, різко полізло у них вгору. Ми стабільно кладемо зараз батальйон. Це переважно на напрямі Соледар - Бахмут. Там вони все одно посилають хвилями атаки, з відповідним результатом". ", - зазначив радник ОП.

За словами Арестовича, на цьому напрямі погано навчених воювати мобілізованих росіян уже не менше ніж 50%.

"Вони основний кістяк військ зараз представляють. Кадрові виведені на російську і білоруську території, і відновлюються зараз для майбутніх звершень. За рахунок тих же мобілізованих. А на 1-й і 2-й лініях не менше 50% мобілізованих, може і 60% десь", - розповів він.

Також Арестович зазначив, що наразі в окупантів на фронті основне навантаження - це найманці з приватних військових компаній та "частково мобілізовані".

"Кадрових менше. Мобіки зараз тягнуть основне навантаження війни, погано навчені... Рівень бойових дій упав. Але їх просто багато - вони наситили фронт", - сказав радник ОП.

Нагадаємо що за інформацією Генштабу ЗСУ, станом на 24 листопада втрати РФ з початку повномасштабного вторгнення склали вже 85 720 своїх військових.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...