"Ми тримаємо Авдіївку, щоб окупанти не отримали мотивацію", - Єгор Фірсов

"Чому важливо втримати Авдіївку? Мені здається, що відповідь очевидна. Але це питання мені часто задають іноземні журналісти й урядовці, з відсилкою – "а ось наші американські експерти кажуть…". Справа в тім, що на війні воюють не техніка, не дрони, і навіть не люди. Воює людська енергія! Складається вона з мотивації, місії, знань, успіхів, братерства, патріотизму", - пише екснардеп та військовий-доброволець Єгор Фірсов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Може бути достатньо зброї та снарядів, є дрони, арта, але якщо люди втомлені, виснажені, не мають мотивації – то і підрозділ приречений на поразку… А буває й зворотня ситуація. Пам'ятаєте, як ми на початку війни поступалися ворогу в усьому, але за рахунок шаленої енергії народу змогли вистояти. Зрештою, ця енергія й запалила весь світ на нашу підтримку.

Коли ми вражаємо "Солнцепек", я намагаюсь скинути відео нашого успіху в чати всіх підрозділів. Хпопці радіють. Так само, як радіємо ми, коли дізнаємося про успіхи інших.

Так ось у ворога схожа ситуація. Тільки їхня енергія побудована на страху та пропаганді. І будь-який взятий росіянами населений пункт – це підживлення ворога енергією і додаткове пальне для пропаганди. Для ворога це значить, що тисячі полеглих в авдіївських краях орків і сотні одиниць їхньої знищеної техніки – все це було не дарма: "…мы за ценой не постоим".

Ворожі успіхи означають, що енергії у пропагандистських антенах, щоб робити посилений сигнал своєму стаду, буде достатньо ще десь на пів року. А це мотивація…

Дивно, що закордонні специ з їхнім досвідом та освітою цього не розуміють. У той час, коли це розуміє будь-хто на передовій.

Авдіївку тримати дуже важко. Але її тримають. І для нас це боротьба не за гектари та кілометри руїн. Не політичні розміни. Для нас конче важливо – захистити своє. Щоб отримати енергію від того, що справедливість є, і підживити надію, що правда зрештою переможе".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...