"Ми це вважали нелогічним, але...": Путін віддав наказ на килимові бомбардування у Курській області

Очільник Кремля Володимир Путін, судячи із фото у Мережі, віддав наказ на килимові бомбардування Курської області. Про це розповів голова ради резервістів Сухопутних військ України Іван Тимочко в ефірі КИЇВ24, передають Патріоти України.

"Чув інформацію, що вони пробували проводити масовані удари. Результату ще офіційного від нас немає. Те, що з'явилося на картах, - настільки суперечливе, що мені складно оцінити реальність на цьому напрямку. Думаю, що сьогодні-завтра в нас буде більш детальна інформація", - зазначив він.

На думку військових, масовані удари РФ по своїй же території – "це така проба сил". "Те, що кажуть наші побратими з цього напрямку, то Путін зважився на те, що ми у більшості розуміли, але вважали абсолютно нелогічним, - килимові бомбардування Курщини", - додав речник.

Тимочко додав, що ЗС РФ нарощує сили, щоб провести "масштабну операцію з метою витіснення українських сил".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Будуть просочуватися малими групами": Російські пропагандисти завели мову про можливий наступ ЗСУ на Брянську область

субота, 12 жовтень 2024, 22:05

Українські війська буцімто можуть спробувати влаштувати прорив у Брянській області. Про це пише російський пропагандистський ресурс Readovka, передають Патріоти України. Ворожі ЗМІ активно просувають наратив, що Україна збирається атакувати Брянську об...

"А що б ви зробили"?.. Для мобілізації

субота, 12 жовтень 2024, 22:01

Питання мобілізації, актуальне з лютого 2022-го, для зеленої влади стало проблемою. А для країни стало одним із питань виживання. Що б зробив Уряд нац'єдності/порятунку, щоб урятувати країну? Мобілізація стає проблемою, а відтак –завданням номер 1 для ...