"Ми "удєлалі" російське ГРУ, в них немає таких результатів": Військовий ЗСУ - про потужну роботу нашої ДРГ у РФ

Українські диверсійно-розвідувальні групи працюють таємно, тому інформації про них вкрай мало. Але про групу, яка нещодавно загинула, говорити варто, адже їхня майстерність викликає захоплення. Про це розповів військовий Збройних Сил України Євген Карась. Він повідомив, що багато українських диверсантів працює на тимчасово окупованих територіях та навіть в Росії, передають Патріоти України.

У грудні 2022 року росіяни оголосили, що вони ліквідували у Брянській області українську диверсійну групу з 4 осіб. Згодом Генштаб України підтвердив цю інформацію. Це перший відомий факт виявлення українських ДРГ на території Росії.

Герої української ДРГ

Карась наголосив, що говорити про таких людей необхідно, аби уславити їхній героїзм. Це показує престиж українських диверсійно-розвідувальних груп. Ці військові ризикуючи життям, роблять бавовну там, де росіяни боялися навіть думати про присутність українців.

"Вони робили багато бавовни. Таких груп, наскільки я знаю, працює чимало. І працюють вони в різних структурах", – додав військовослужбовець.

Росіянам такі масштаби не снилися

Карась нещодавно спілкувався із знайомим, який перебуває "там, де нас нема". Їхня група з собою взяла багато чого цікавого і готує там цікаву операцію.

За власним аналізом роботи українських диверсійних груп від Бєлгорода до Херсонщини, військовий зробив висновок, що плани вони мають масштабні: "Наші диверсанти працюють дуже сміливо, росіяни так працювати бояться".

"Ми "удєлалі" російське ГРУ. Зараз я не бачу прикладів, коли вони добивалися таких сміливих результатів і такої активної роботи, як наші диверсанти і наші розвідувальні групи", – підкреслив військовослужбовець.

За словами Карася, розвідувальники забрали із собою дуже багато ворогів та зробили багато бавовни. Їхню смерть він не називає надто гіркою, адже військові були підготовлені, мотивовані і зробили дуже багато серйозних справ: "Війна це війна, втрати завжди будуть. Ці хлопці справжні герої, які зробили велику роботу і пішли як воїни".

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...