"Ми вперше отримали абсолютний доказ": Екс-співробітник КДБ вказав на момент, коли Путін визнав існування своїх двійників

Російський диктатор Володимир Путін відправив у Дагестан в кінці червня свою "копію". Пізніше справжній президент РФ сам зізнався, що нікуди не виїжджає, передають Патріоти України.

Колишній співробітник КДБ і Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Жирнов розповів, що "в гості" до Путіна в Кремль приїхала дівчинка з Дагестану, яка нібито не змогла його побачити його в Дербенті. Під час зустрічі російський диктатор зізнався, що нікуди з Москви не виїжджає.

"Ми вперше отримали абсолютний доказ від самого Путіна, що в Дагестані був його двійник. Тому що справжній Путін запевнив на камери, що сам нікуди не їде. А також він зізнався, що його двійник не міг дати 5 мільярдів рублів Дагестану (Путін під час зустрічі з дівчинкою віддав наказ передати Дагестану таку суму), тому що він не для того туди їздив", – пояснив екс-співробітник КДБ в коментарі 24 каналу.

Він зазначив, що Путін спеціально придумав історію про засмучену дівчинку, щоб оголосити про передачу 5 мільярдів, адже двійник це зробити не міг.

"Адже двійник сказати це в Дагестані не міг. А як би він це зробив? Припустимо, дагестанське керівництво говорить двійнику, що нам не вистачає 5 мільярдів. А двійник дзвонить справжньому Путіну і питає: Чи можу я від вас передати гроші?" - підкреслив Жирнов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...