"Ми з Аллою могли жити не тільки в Ізраїлі": Максим Галкін зізнався, яке він має громадянство

Російський гуморист Максим Галкін відверто зізнався, що змінив громадянство. У своєму Instagram шоумен розповів, що вже багато років є громадянином Європейського Союзу, передають Патріоти України.

За словами Галкіна, він може жити в одній із 27 країн ЄС. Ба більше, не лише гуморист має європейський паспорт, а й його родина теж.

"Ми вже багато років громадяни Європейського Союзу. Ми маємо європейські паспорти, і ми можемо в будь-який момент жити в одній із 27 прекрасних цивілізованих європейських країн без проблем. Але ми обрали Ізраїль, бо я дуже люблю цю країну. Бо тут спокійно. Бо ми з Аллою почуваємося тут своїми, не чужими", - зізнався комік.

Щодо свого російського громадянства Максим Галкін нічого не говорив, тож не відомо, чи змінив він його, чи ні. До слова, в РФ за законом можна мати подвійне, потрійне і більше громадянство. Ймовірно, Максим Галкін досі має російський паспорт, адже під своїми матеріалами всюди зазначає, що є "іноагентом в РФ". Як пояснював раніше шоумен, він це робить задля того, щоб не платити потім штраф. Тож, відповідно, він підпорядковується російському законодавству.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...