"Ми з Арсеном завжди домовимось": Тоня Матвієнко зізналася, скільки грошей їй потрібно на місяць, та розповіла про спільний бюджет із Мірзояном

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю Люкс ФМ розповіла про сімейний бюджет із чоловіком, музикантом Арсеном Мірзояном. Артисти разом уже 12 років, передають Патріоти України.

«У нас є шухлядка. До війни порівну відкладали. А зараз більшу частину грошей Арсен на ЗСУ віддає, щось на творчість іде і щось мені. Я думаю про гроші тільки тоді, коли потрібно записати нову пісню або якесь відео. А так немає проблем. Ми з Арсеном можемо домовитися. Ми через це не сваримося», — зазначила артистка.

Ведучий Женя Фешак також поцікавився, скільки грошей потрібно Матвієнко на місяць, щоб упевнено почуватися. «Хіба таке буває? Завжди на щось не вистачає. Мені б хотілося, щоб це було десь 50 тисяч гривень точно. Це чітко. Це на все. На бензин, на їжу, школа, різні речі. Я, мабуть, заощадлива дружина. Якщо мені не вистачатиме грошей, я попрошу в Арсена», — відповіла співачка, яка також викладає у Київському університеті культури та мистецтв.

«Гроші потрібно заробляти. Концерти є, багато благодійних. Але мені потрібно так само забезпечувати сім'ю. Не можу сидіти на шиї у чоловіка. Мені не комфортно. Невелику суму заробляю в університеті, але це теж незалежність», — додала Матвієнко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...