"Ми заїхали просто голубців поїсти в Ані": Ханумак прокоментував відверте відео, після якого розлучився з Шаманською

Актор та режисер Руслан Ханумак розповів про скандальний танець у TikTok, після якого його дружина, блогерка Аліна Шаманська, оголосила про розлучення, передають Патріоти України.

Після того, як у Мережі поширилися кадри, на яких шоумен треться геніталіями з іншою блогеркою Анною Алхім, на нього вилилася хвиля хейту. Однак, як запевняє Ханумак, того вечора не відбувалося нічого незвичайного та він не зраджував дружині.

"Ми приїхали в Одесу. Заїхали до Ані голубців поїсти. Там була її мама, батько, брат. Ми поїли, станцювали танець цей у ТікТок і все. Від любові до ненависті - один танець", - сказав у "Зірковому" актор.

Коли відео почало ширитися Мережею, Ханумак, за його словами, почав турбуватися про те, щоб син та дружина правильно це зрозуміли. Режисер розповів, що не очікував від Аліни такої реакції, адже вже тривалий час вони не були разом.

"Я не з'являвся у неї у сторіз майже рік. І тут я з її колегою, іншою блогеркою, труся геніталіями на відео. Я впевнений, що коли побачила, вона так ох*єла. У неї дірект мабуть був завалений цим. У нас були відносини такі розхитані, тому мабуть її це добило", - сказав Ханумак.

Також зірка "100 тисяч хвилин разом" зізнався, що йому було боляче читати хейт у бік Шаманської після їхньої зави про розрив, адже актора образило те, що хтось принижує мати його сина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракетний удар по Одесі: Пораненого екс-"регіонала" Ківалова забрала швидка - ЗМІ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:27

В Одесі під час сьогоднішньої ракетної атаки поранено колишньго депутата Верховної Ради Сергія Ківалова За словами очевидців, літнього чоловіка забрала швидка с кровотечею, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН джерела у правоохоронних орга...

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...