Миколаївщину повністю визволено від російських загарбників, - нардеп-кіборг Костенко з передової

У Миколаївській ОВА внесли корективи щодо повідомлення народного депутата і секретаря парламентського комітету з питань національної оборони та розвідки Романа Костенка про "повне звільнення" області.

Українські захисники повністю визволили Миколаївську область від російських окупантів на суходолі. Про це повідомив нардеп "Голосу", який боронить Південь, Роман Костенко,

Парламентар записав відео зі Снігурівки, яку визволили ЗСУ.

"Зараз проходить зачистка міста, наші хлопці беруть його повністю під контроль. Це останнє місто, яке утримувалось противником, яке відноситься до Миколаївської області. Тому можемо сказати, що Миколаївська область повністю звільнена. Наші сили оборони продовжують звільняти міста та селища Херсонської області", - сказав Костенко.

Разом з тим У Миколаївській ОВА заперечили повідомлення народного депутата і секретаря парламентського комітету з питань національної оборони та розвідки Романа Костенка про "повне звільнення" області від російських військ.

"Кінбурнська коса – це теж Миколаївська область і вона, на жаль, теж перебуває під окупацією. І наслідки цієї окупації цього заповідника будуть катастрофічними, на жаль. І на відновлення цього природного парку підуть, мабуть, десятиліття", – зазначив пресофіцер Миколаївської ОВА Дмитро Плетенчук.

Варто зазначити, щодо визволення всіх населених пунктів області, нардеп Костенко безумовно правий. Оскільки в зауваженні Плетенчука йдеться про заповідний анклав посеред моря, котрий суходолом сполучений з лівобережжям сусідньої Херсонської області.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...