Миколаївські десантники зупинили атаку ворога ударом безпілотників, потім добили артилерією (відео 16+)

Українські десантники продовжують знищувати особовий склад окупаційної армії Росії. У цьому їм ефективно допомагають безпілотники. Відповідне відео опублікували Десантно-штурмові війська Збройних сил України 13 лютого.

На якому напрямку і коли це сталося – у повідомленні не уточнили.

Начальник розвідки підрозділу бригади наголосив, що БПЛА миколаївські десантники використовують не тільки для проведення розвідки, а й для завдання ударів.

"Ми переконались, що застосування дронів для нанесення попереднього вогневого ураження противника має хороший ефект, адже іноді допомагає зірвати його наступальний потенціал. Тому ми активно користуємось цим способом ведення оборонних дій", – пояснив він.

На опублікованих кадрах видно, що противник після атаки зазнав втрат. Потім почав уповільнювати своє просування і врешті зовсім зупинився.

Після цього українські захисники накрили загарбників артилерією.

"Подальше застосування артилерії змушує окупантів не просто відмовитись від своїх агресивних намірів, а тікати, кинувши зброю і своїх поранених", – підсумували в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...