Миколу Тищенка треба навіть похвалити і чимось нагородити, - політтехнолог Голобуцький

"Все, розходимось, вечірку закінчено: Тищенко нічого не порушував, все - наклеп хейтерів! Це був готель, а не ресторан, і взагалі це була закрита піжамна вечірка, і всі здавали тест за добу особисто дружині Тищенка, та й там не було не перехворілих!" - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А сума за вечірку буде вказана в декларації! А Тищенко - проста людина, хоч і депутат. І визнає свою провину перед українським суспільством та готовий нести політичну відповідальність за свої дії!

Як то кажуть,
"Признаю свою вину.
Меру, степень, глубину.
И прошу меня направить
На текущую войну.
Нет войны — я все приму:
Ссылку. Каторгу. Тюрьму.
Но желательно — в июле,
И желательно — в Крыму".
Миколу Тищенка треба навіть похвалити і чимось нагородити: за те, що подає приклад, як не падати духом і зберігати оптимізм під час локдауну! І за видатну законослухняність та знання законів - що є унікальним досягненням як на фракцію влади.
--
Реально вважають нас всіх дебілами".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...