Мир прийде після християнського свята: Старець з гори Афон розповів про закінчення війни в Україні (відео)

Один із найстаріших ченців святої гори Афон, старець Іларіон передбачив кінець війни в Україні у 2024 році. Про це йдеться на каналі Український Молитовник, передають Патріоти України.

"Зірки небесні віщують наближення часів великих змін у році 2024 після християнського свята, коли сонце зробить свій четвертий оберт над землями України. Під час великих випробувань з'явиться знак миру - в ті дні, коли небо здаватиметься найтемнішим і земля буде поглинута бурею воєнного лихоліття, серця людей сповняться надії та віри, вони зберуться разом у спільній молитві, а в єдності духу виросте новий символ миру та свободи", - казав Іларіон.

Пророцтво говорить, що в цей час відвага та мужність українського народу будуть як ніколи міцні, воля і надія стануть ковадлом нової доби. Старі та діти, чоловіки та жінки від сходу до заходу, від півночі до півдня об'єднаються у спільному прагненні до миру. Але пророцтво також говорить про випробування, які потрібно пройти українцям - лише коли народ України збереже свою віру, незламність духу та силу волі, вони досягнуть перемоги.

В ті дні героїчні вчинки та мужність стануть символом відродження нації. Це пророцтво віщує, що мир прийде не тільки мечем, перемога буде не лише військовою, а й моральною.

"Де правда, справедливість та свобода займуть своє законне місце в серцях людей і коли настане час рік 2024, все осяє новим світлом. Народ України зможе відзначити початок нової ери - ери миру, розквіту та гармонії. Землі України знову зацвітуть, а небеса відкриють свої обійми для благословення цієї землі", - йдеться в пророцтві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Плацдарм для кращого обстрілу Харкова та захисту Бєлгорода? - ЗС РФ створюють буферну зону на Харківщині, вглиб області не просуваються, — ISW

вівторок, 14 травень 2024, 8:31

Аналітики ISW заявили, що удари по мостах з боку армії РФ свідчать про те, що російські війська надають пріоритет негайному здобуттю перемоги в неукріпленому районі на півночі України. . Російські війська продовжують просуватись на північ і північний ...

Спасибі лікарю за серце не байдуже

вівторок, 14 травень 2024, 7:33

Ювілей хірурга. Живе на білому світі добра і світла людина — Валентин Григорович Білоокий. Знаю його уже понад тридцять три роки. І все він переді мною зображується в одній іпостасі — мудрий пан доктор, беззмінний заступник головного лікаря раніше Андр...