"Мир за всяку ціну. Асфальт на дорозі і працюючий ліхтар - ось наша національна ідея", - український військовий

З Новим роком тебе, манкурте! Слава Какойразніце!

"Новорічна проповідь манкурта". Дорогі ті, у кого в паспорті написано "громадянин України"! Мені нема чого розповісти про зростання ВВП, падіння інфляції, імплементацію, диверсифікацію та інші незрозумілі мені терміни. Мені просто нічого розповісти. Я розповім те, що хочуть чути ті, кому досить шампанського, бутербродів з шпротами і олів'є – цих близьких мені ідеалів радянського союзу", - пише український військовий Гліб Бабич на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Не важливо, хто ви. У більшості – ви лузери. І в житті вашому все не так – чи їдете ви на шабашку до ворога, або перебуваєте у нього ж в полоні. Ви ж бачите, більшості з вас ця країна не потрібна. І максимум на що ви здатні – любити її в інтернеті. Саме тому я вибрав такі приклади і форму подачі.

Тому, зараз я змішаю в купу географію з оливками, собак з віросповіданням, "Гру престолів" і оцінки в школі, політичні уподобання і веганство, релігію з кольором волосся, побутове жлобство і донорство (з екологією), і іншим набором слів і образів.

Це добре, що в голові буде коктейль. Разом з ним ви проковтнете головне. Нема ніякої різниці. Ні в чому. Ви однакові. Патріот і п'ята колона. Людина з синьо-жовтою стрічкою – і з колорадською.

Той, хто намагається врятувати історію, культуру і дух своєї країни – і той, кому вони ненависні. Вбивця і жертва. Ви все – однакові громадяни України. У вас є права і обов'язки. А ось пам'яті, навіть про найближче і болюче – у вас не буде.

До речі, обов'язки вам традиційно – до лампочки. А про право бути ніким, я вам зараз розповім. Вам не потрібна єдина мова вашої країни. Дивіться, у нас їх багато. Яка різниця – яка?

Слова "Я тебе люблю" – звучать однаково на всіх мовах. Хочете – говоріть це українською. В принципі, цього достатньо. "Слава Україні!" – так. Воно, як би вимагає тільки солов'їної.

Але ми над цим працюємо. Коли вам остаточно буде "Какая разніца" – слава обов'язково зникне. А за нею Україна. І проблема відпаде сама собою. Вам не потрібна своя віра – у нас їх теж багато, яка різниця?

І не важливо, що одна з церков – анклав ворога. Яка різниця? Різдво 7 січня – разом з братською Росією? Чудово! Яка різниця?

Вам не потрібна своя армія – я про неї навіть не згадаю, тільки побіжно, і в основному в контексті полонених. Щоб отіх дурних асоціацій "армія – надійність – довіра" у вас не виникало. Максимум – полон і страждання.

Вам не потрібен свій прапор і герб – його і близько не буде в антуражі мого виступу. Я буду маніпулювати вами, і ставити дурні питання, які вас завжди збивають з пантелику.

Ось, наприклад питання "Чи перестали б ви їх поважати, дізнавшись за кого на виборах голосували б Шевченко чи Леся Українка?" – моя окрема гордість. Бо ідіотський він у всьому. Хоча, про Сковороду і його ставлення до НАТО – теж непогано.

Вам не потрібна власна історія. Просто порегочіть – яка різниця? Тоді, зустрічатися з коханою під пам'ятником ката України Леніна, або жити на вулиці маніяка Дзержинського – теж можна. Яка різниця?

Я тепер завжди буду говорити в контексті – "Яка різниця"? Жадан або Марув? Яка різниця? Тем більш, що більшості байдуже – хто такий Жадан. "Іронія долі" або "Один вдома" (назви українського фільму для прикладу – я так і не згадав) – яка різниця?

Яка різниця у всьому, для тих, хто готовий споживати і поглинати? Залиште свої дурні розмови про "патріотизм". Немає в паспорті такої позначки! Значить, немає ніякого патріотизму.

Є 25% тих, хто не сприймає президента. Але ми над цим працюємо разом з ДБР, прокуратурою і судами. І навіть Беркут відпустили.

Ви тепер всі однакові. І зобов'язані любити один одного.

У нас же стільки спільного.Не відгороджатися ж тепер стіною?..

Ой, вибачте… це з майбутньої промови. Про єдність з братнім народом.

Мир за всяку ціну. Асфальт на дорозі і працюючий ліхтар – ось наша національна ідея.

І обов'язкова любов. Навіть до свого зрадника. Навіть, до свого ката.

Бо тільки любов. Тому, що немає ворога – немає ненависті. А ворога у нас більше немає. І різниці немає. І Україна немає. Є тільки назва території і відмітка в паспорті.

Ви називали себе нацією? У Конституції записано? Ок. Ми зробимо з вас першу у світі націю манкуртів.

Тому, що немає націй побудованих на словах "Яка різниця?". А ви будете першими.

І коли одного ранку ви побачите на флагштоках інші прапори (тих, хто чітко знає різницю) – ви не повинні дивуватися. Наша національна ідея – "Яка різниця?". З Новим роком тебе, манкурт! Слава Какойразніце!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...