"Мисливці за НЛО" заявили, що виявили стародавній храм прибульців на Марсі (фото, відео)

Прихильники теорії змови про НЛО впродовж десятиліть вивчали фотографії Марса в пошуках доказів присутності інопланетян, незважаючи на всі ознаки того, що їх не існує. Однак мисливець за НЛО Скотт Ворінг переконаний, що йому вдалося знайти доказ присутності прибульців на Марсі в давнину, повідомляє Express, передають Патріоти України.

Як аргумент, уфолог надає архівну панораму, зроблену марсоходом NASA Curiosity на 595-й день присутності апарату на Марсі. Увагу Скотта Ворінга привернула аномалія дивної форми, яка виднілась на пустельному марсіанському пагорбі.

"Я переглядав кілька фотографій NASA з Марса і наткнувся на щось на вершині пагорба. Ця структура, швидше за все, штучного походження. Якщо придивитися, то вона зроблена з горизонтальних шарів, посеред якої видніється великий дверний проріз", – прокоментував свою знахідку уфолог Скотт Ворінг.

Спеціаліст з пошуку НЛО використовував програмне забезпечення для ретуші фотографій, щоб оцінити розмір своєї знахідки. З'ясувалося, що розмір конструкції становить 2x2 метри. За словами дослідника, розмір інопланетян, які використовували давню споруду, повинен складати не більше півтора метра у висоту.

Однак знахідці є більш раціональне пояснення. Ймовірно, що знайдений "храм інопланетян" – це просто яскравий приклад парейдолії. Парейдолія, що є формою апофенії, – це психологічний ефект, який змушує людей бачити впізнавати форми і візерунки там, де їх немає. До того ж, при найближчому розгляді скептики з'ясували, що даний об'єкт явно є уламком скелі ао просто великим каменем шаруватої породи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...