Мистецтво жонглювання фактами: У Авакова оприлюднили підрахунки щодо чисельності "Ходи Гідності" і "Маршу захисників"

МВС традиційно вміє так рахувати кількість людей на зібраннях, щоб догодити кожній чинній владі. Всі, хто пильно слідкував сьогодні за подіями на Майдані Незалежності помітили, що марш ветеранів був помітно чисельніший за офіційну "Ходу Гідності".

У МВС назвали загальну кількість людей, які взяли участь у “Ході Гідності” і “Марші захисників України”. Відповідну заяву зробив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, зазначають Патріоти України.

«На даний час основні заходи закінчилися. У ході брало участь приблизно 12 тисяч учасників, за маршрутом руху було близько 20-ти тисяч осіб, а вже на Майдані Незалежності загалом зібралося близько 50-ти тисяч громадян», – сказав Крищенко.

Також, за словами глави поліції Києва, було одне повідомлення про замінування Майдану Незалежності, за цим фактом порушено кримінальне виробництво: «Але все було перевірено до цього повідомлення і ніякої загрози не було».

Зазначимо, за даними організаторів “Маршу захисників України”, у заході взяло участь близько 15 тисяч осіб.

Як правило, оцінки організаторів заходів значно вище, ніж підрахунки МВС. Отже в кожному разі, якщо вірити заступнику Авакова офіціоз був набагато чисельнішим. Однак з цим не погодяться багато з тих, хто спостерігав ха бобома заходами на місці. Активних учасників “Маршу захисників України” було помітно більше.

Для ПУ Лесь Лісовик

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...