"МЗС Польщі звільнило всіх співробітників - випускників Московського державного інституту міжнародних відносин. Про всяк випадок", - український дипломат

"Немає людини - немає проблеми", - сказав колись улюблений історичний персонаж росіян і особисто Путіна товариш Сталін. Ідея вождя дещо несподіваним бумерангом повернулася на історичну батьківщину", - пише український дипломат Сергій Борщевський на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Сьогодні стало відомо, що МЗС Польщі звільнило всіх співробітників - випускників Московського державного інституту міжнародних відносин. Причому звільнило ще два місяці тому. Про всяк випадок. Бо ж "немає людини - немає проблеми."

Адже, за словами міністра закордонних справ Польщі Збігнєва Рау, "МДІМО було інвестицією в роботу російського імперіалізму та частиною радянської м'якої сили". А ще міністр зазначив, що таким чином вдалося "закрити дуже важливий процес, що є частиною декомунізації в широкому сенсі".

Розумію, що під роздачу могли потрапити і люди, які не зганьбили себе співпрацею з російськими/радянськими спецслужбами.

Але розумію і тих, хто ухвалював рішення мінімізувати в такий спосіб можливі ризики, адже Росія є Росія. А ще щиро захоплююсь креативом цих людей. Оце так декомунізація! Авгієві стайні чистити непросто, але необхідно".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...