На 11 році війни, на третьому році повномасштабки українці продовжують донатити на pociйську армію, - нардепка Совсун

"Приятель повернувся з Одеси, і знаєте, чого він там наслухався, окрім морських хвиль та криків мартинів? Репера Басту та інше pociйське музло з кафе та ресторанів. Першокурсниці викладають гламурні тіктоки під пісні Меладзе та Пугачової", - пише нардепка Інна Совсун на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Моя помічниця була на дні народження, де доморощений діджей вмикав на колонці pociйські треки, буквально торгуючись за кожен. Бо цей виконавець підтримує Україну, цей родом з Казахстану, цей проти Пyтiна чи ще щось. І тому не так ганебно слухати pociйське.

26% музики, яку слухають українці, – pociйська. На 11 році війни, на третьому році повномасштабки українці продовжують донатити на pociйську армію. З кожної пісні виконавці отримують гроші та платять податки до pociйського бюджету. А з цих податків Рociя закуповує дрони та ракети, щоб нас убивати. Он нещодавно ipaнські paкети підвезли, зможемо оцінити.

І ні, статистика про 26% не пipaтських каналів в телеграмі. Це дані офіційних платформ, де уміють зводити цифри й рахувати гроші. Я вже мовчу, що музика, яку ми слухаємо, як і назви вулиць, пам'ятники, книжки, мова, багато говорять про нас – всьому світові. А Пyтiн сказав, що захищатиме усіх, хто є частинкою pociйської культури.

Ну справді, маючи весь обшир світової музики, Гаї Шумлять, Tьoлкy Барабанщика, Клавдію Петрівну, що збирає два Палаци Спорту поспіль... А не подобається Клавдія Петрівна, є Kalush Orchestra. Ну які Баста з Меладзе у 2024 році?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зеленський потрапив на той самий гачок, на який намагався упіймати Залужного до відставки, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 13 вересень 2024, 14:49

"Американські демократи в унісон завдали подвійного удару. У той час, коли кандидатка у президенти Камала Гарріс повільно смажила на дебатах Дональда Трампа, державний секретар Ентоні Блінкен відвідав Київ. Аби врешті поговорити про далекобійну зброю і...

Таке враження, що Путін обнулився і відбувся відкат до якоїсь "точки збереження". Але в Росії все сприйняли як належне, - Голобуцький

п’ятниця, 13 вересень 2024, 14:15

"Головне - погоджуватися з будь-якою маячнею? Путін: "Якщо Україна почне застосовувати проти РФ західну високоточну зброю великої дальності - це означатиме пряму участь країн НАТО у війні в Україні. Це означатиме, що США, НАТО та європейські країни без...