На аеродромі стратегічної авіації РФ в Енгельсі знову вибухи, пишуть про поранених та загиблих й пошкоджені ракетоносці Путіна (відео)

У російському місті Енгельс Саратовської області в районі аеродрому була оголошена повітряна тривога і пролунали вибухи. Про це повідомляє російське видання Baza та місцеві телеграм-канали

В Енгельсі в районі аеродрому звучить система повітряної тривоги. Місцеві жителі повідомляють, що було чути вибухи. За попередніми даними, є постраждалі.

Трохи пізніше губернатора Саратовської області Роман Бусаргін відреагував на інформацію, що розповсюджується в пресі та мережі, про оголошену евакуацію з Енгельса, назвавши такі відомості "нахабною брехнею". Також ставленик путіна налякав кримінальною відповідальністю "за поширення свідомо неправдивої інформації".

За його словами, у житлових кварталах міста жодних надзвичайних подій не сталося, і "жодної загрози для мешканців абсолютно немає", і об'єкти цивільної інфраструктури не постраждали.

Що стосується ситуації з вибухами на самому аеродромі, де розташована стратегічна авіація - бомбардувальники Ту-95 і Ту-160, то чиновник не став розкривати дані про наслідки, розповіді, що на об'єкті триває перевірка.

"Відомості про подію на військовому об'єкті перевіряють силові структури", - розповів Бусаргін.


Тим часом російські телеграм-канали вже пишуть, що при атаці на аеродром в Енгельську загинули три людини, і ще 4 госпіталізовані з пораненнями. Крім того, повідомляється, що були пошкоджені літаки. Площа пожежі після вибуху становила начебто 120 квадратних метрів.

Проте, губернатор Саратівської області Роман Бусаргін стверджує, що надзвичайних подій на цивільних об'єктах у місті не було, і назвав інформацію про евакуацію з міста нахабною брехнею. «Жодної загрози для мешканців абсолютно немає. Усі історії про евакуацію з міста - нахабна брехня, створена далеко

Сам аеродром в Енгельсі розташований за сотні кілометрів від кордону з Україною. Росія для завдання масованих ракетних ударів використовує, зокрема, стратегічну авіацію з цього об'єкта.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Совпадєніє? - Нє думаю": Лукашенко повернувся із Москви після параду 9 травня зовсім хворим (фотофакти)

неділя, 19 травень 2024, 9:32

Схоже що у білоруського диктатора великі проблеми зі здоров'ям. Особливо це кидається в очі в ході його візитів до старого отруйника-Путіна, що породжує відповідні чутки про причини нездоров'я Бацькі. У Лукашенка могли виникнути серйозні проблеми зі зд...

Народні прикмети на 19 травня. Час на щастя пекти домашню здобу. Не позичайте цього дня та не просіть у сусідів хліба-солі

неділя, 19 травень 2024, 7:05

Православна України церква 19 травня за новим стилем вшановує пам'ять священномученика Патрикія Пруського, єпископа Іоанна Готського і мученика Калуфа Єгиптянина. За старим стилем сьогодні вшановують праведника Іова Багатостраждального. . Наші пращури...