На Алтаї згоріла дача Путіна, де знаходився один із "бункерів" (фото)

Формально резиденцію Путіна на Алтаї оформлено як санаторій "Газпрому". Однак, за інформацією опозиційних ЗМІ РФ, там знаходиться і так званий "бункер Путіна", де нібито можуть розміститися до 100 тисяч осіб. Видання "Сирена" пише, що фото згорілої будівлі опублікували російський блогер Амір Айташев та активістка Аруна Арна. Журналісти проаналізували кадри та не виявили ознак монтажу, зазначають Патріоти України.

Колір фасаду, розташування будівель, зелені насадження, рельєф та дах на знімках активістів збігаються з елементами на попередніх фото резиденції.

У Головному управлінні МНС у Республіці Алтай відмовилися відповідати на запитання журналістів щодо пожежі на цій території. Як пишуть ЗМІ, інформація про засекречене будівництво в Онгудайському районі на Алтаї з'явилася в 2010 році, на цей проєкт нібито витратили до 3 мільярдів рублів. У 2011 році журналісти спробували потрапити до санаторію, але охорона відмовила, пославшись на особливий статус об'єкта, призначеного для перших осіб країни.

Також, зазначається, що біля резиденції знаходиться закрите спецгосподарство, де нібито розводять маралів (великих благородних оленів), щоб добувати кров із їхніх пантів. У 2022 році видання "Проект" писало, що Путін нібито любить приймати такі криваві ванни, вважаючи, що вони є лікувальними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знищили пункт управління армії РФ! Є втрати у штабі. У Росії вибухнув пороховий завод і база дронів, - Снєгирьов

понеділок, 8 липень 2024, 8:05

Українські військові продовжують нищити стратегічно важливу для росіян техніку на Херсонщині. Так, у п'ятницю, 5 липня, уражено пункт управління російської армії в районі Нової Каховки. За попередніми даними, знищено дві станції – електроживлення та зв...

Народні прикмети на 8 липня. Про що українки молили цього дня Пресвяту Богородицю

понеділок, 8 липень 2024, 7:05

8 липня за новим церковним календарем православні віряни згадують великомученика Прокопія, а також явлення Казанської ікони Пресвятої Богородиці. У народі день прозвали Прокопів або Зажинки. Про традиції та прикмети 8 липня і яке сьогодні свято відзна...