На Азовському морі українські дрони вразили портовий нафтооб'єкт РФ

У Росії заявили про атаку БпЛА. Цього разу вибухи було чути у місті Азов Ростовській області - там зафіксовано приліт по резервуарам з нафтопродуктами. Про це у вівторок, 18 червня, повідомляють місцеві Telegram-канали.

Інформацію підтвердив губернатор Ростовської області Василь Голубєв. В атаці представник окупантів традиційно звинуватив Сил оборони України.

У мережі показали фото й відео з місця прильоту по нафтосховищу в Азові - на них видно сильну пожежу.

Як заявив Голубєв, за попередніми даними, жертв немає. На місці працюють оперативні служби.

Російські пропагандистські видання писали, що перед загорянням нафтооб'єкта місцеві жителі чули п'ять вибухів.

Telegram-канал Це Ростов Новини із посиланням на місцевих жителів передає, що горить завод із виробництва метанолу в районі порту.

Експорт нафти й нафтопродуктів з Росії у квітні впав до рівня, який востаннє спостерігався наприкінці 2023 року через атаки українських дронів.

Уніч на 17 травня Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони і Служба безпеки України провели спільну атаку дронами виключно українського виробництва на низку воєнних об’єктів Росії у Новоросійську та тимчасово окупованому Севастополі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія імовірно створила нову загальновійськову армію для розгортання в Україні, - ISW

середа, 26 червень 2024, 10:05

Російська армія нині проходить масштабні реформи, включаючи створення нових загальновійськових з'єднань армійського рівня, вважають аналітики. Інститут вивчення війни (ISW) у своєму звіті припускає, що Росія могла сформувати ще одну загальновійськову а...

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

середа, 26 червень 2024, 8:51

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...