На болотах палає: У Бурятії сталися масштабні пожежі (відео)

У Бурятії горить понад 100 гектарів лісу. Через ураганний вітер пожежа дійшла до Улан-Уде і перекинулася на споруди в передмісті. Як пишуть російські ЗМІ, околиці Улан-Уде і його передмістя охоплені вогнем, передають Патріоти України.

Сильний вітер роздмухує полум'я з катастрофічною силою. Місцеві жителі пишуть, що вогнем охоплені також житлові будинки. Натомість міська влада запевняє, що це не так. В Улан-Уде зафіксовано п'ять осередків пожежі. Найбільше постраждав мікрорайон Бурвод.

Також влада оголосила про евакуацію людей. Ситуація ускладнюється ураганним вітром, який швидко поширює полум'я.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії затонули два теплоходи (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 22:04

У російській Якутії на річці Лена затонули два теплоходи. Судна не впорались із льодоходом. Про це повідомляє тelegram-канал 112, передають Патріоти України. «Судна «Софрон Данилов» і «Капітан Бурковський», перебували на зимовому відстої в районі селищ...

Президента Ірану ліквідував агент МОССАДа: Соловйов зганьбився в ефірі через "гелікоптер-убивцю" (відео)

вівторок, 21 травень 2024, 21:42

Російський пропагандист Володимир Соловйов у прямому ефірі розповів, що вбивство президента Ірану Ебрагіма Раїсі скоїв такий собі Елі Коптер. Насправді - це просто розбите на дві частини слово "гелікоптер" англійською мовою, передають Патріоти України....