На борту перебували десятки людей: Російський літак на Ямалі упав і розламався навпіл (фото)

Російський літак Ан-26−100 здійснив «жорстку посадку», під час якої упав і розламався навпіл біля злітно-посадкової смуги на Ямалі у РФ. Про це у пʼятницю, 14 червня, повідомив пропагандистський Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

На борту перебували пʼять членів екіпажу і 36 пасажирів, троє людей постраждали, стверджує ресурс.

Російські ЗМІ пишуть, що пілоти літака Ютейр випустили шасі раніше за необхідне нібито через сильний туман і погану видимість. Через це літак зачепив огорожу і впав униз. Офіційно цю версію поки не підтвердили.

Як стверджує Baza, два пілоти отримали травми різного ступеня тяжкості. Також постраждала одна пасажирка. Наразі аеропорт не приймає рейсів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Генерала Содоля навмисно злили! Безугла здала військову таємницю. Атакують Сирського / Снєгирьов

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:35

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення замінити командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Юрія Содоля на бригадного генерала Андрія Гнатова. Напередодні начальник штабу бригади Нацгвардії "Азов" Богдан Кротевич звернувс...