На Донбасі російські карателі публічно повісили цивільних українців (фото 16+)

У Луганській області, де українські захисники відбивають ворожі атаки, російські окупанти публічно стратили мирних жителів. Вони накинули на них мішок і таблички, що вони "зрадники", а потім повісили. Про це повідомив український активіст Сергій Стерненко на своєму каналі у Telegram.

На фото страчені чоловіки, на яких повісили таблички із такими написами "Зрадник луганського народу" та "Він передавав відомості ворогові СМЕРШ".

СМЕРШ був підрозділом контррозвідки Народного комісаріату оборони СРСР. Назва скорочена від гасла "Смерть шпигунам!" (рос. Смерть шпионам!). Підрозділ боровся зі шпигунською, диверсійною, терористичною та іншою підривною діяльністю іноземних розвідок у частинах та установах Червоної армії.

Фото: t.me/ssternenko

Фото: t.me/ssternenko


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...