На фронті чи не найбільш загрозлива ситуація від початку повномасштабної війни, росіяни готуються до наступу, - Жорін

Майор ЗСУ, заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін вважає, що зараз на фронті справді чи не найбільш загрозлива ситуація з початку повномасштабної війни. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України.

"У 2022 році ми побачили несучасну російську армію, "чмонь" та недостатню кількість офіцерів з бойовим досвідом. Але сьогодні перед нами вже зовсім інша армія, бо ворог вчиться та розвивається. Ми втратили багато часу, тягнули з мобілізацією, а ворог готувався до нового етапу просування військ. Ми не знаємо точних сценаріїв – Харків, Південь, Донбас, чи все разом, ще й з певними наступальними діями на кордоні. Та до наступу вони готуються", – зазначив Жорін.

Військовий зауважив, що пише це не для того, щоб викликати панічні настрої, бо впевнений, що з усім цим українці можуть справитись. "Принаймні військові готуються, роблять та робитимуть все, що в межах наших можливостей. Але хочеться, аби вся країна була залучена і теж готувалась", – наголосив Жорін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ета проста празднік какой-та!": Україна крім тральщика у севастопольській бухті затопила ще і ракетоносець, носій "калібрів"

понеділок, 20 травень 2024, 3:25

Ніч на 19 травня стала по-справжньому чорною для Чорноморського флоту ВМС РФ. За попередніми даними окупанти вперше за час війни одночасно втратили два кораблі. Корабель ВМФ Росії "Циклон", який є носієм ракет Калібр, ймовірно, був уражений під час рак...

Про “наступление” на Харьков и провал под Липцами и Волчанском - Злий Одесит

понеділок, 20 травень 2024, 0:55

Неделю назад российские оккупанты развернули то, что было названо как “наступление” на Харьков, но ограничилось от силы двумя направлениями - на Липцы и на Волчанск. Неделю спустя можно в полной мере оценить то, что они затеяли, какого результата дости...