"На "Голосі" вже можна ставити хрест": Телеведуча розповіла, як Кіра Рудик підставила власну партію

"Фейсбук нагадав, що рівно рік тому в цей день я записувала інтерв’ю з Кірою Рудик для 24 Канал. Тоді через моє питання про її зарплату - чи вистачає їй і чи вважає вона достатньою таку зарплату для депутатів загалом? - зчинився мегасрач. Рудик мочили на всіх телеграм-каналах за те, що в країні з умовною середньою зарплатою в тисяч 10 вона вважає недостатньою зарплату в 30-50 тисяч", - пише телеведуча та блогерка Олена Трибушна на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Мені передали тоді зі штабу Голосу, що Кіра вирішила, що це питання було замовним і я її свідомо мочила, підставила і т.ін.

1. Це було просто звичайне питання. Одне з багатьох інших. Нічого особистого і нічого особливого.
2. Якби інтерв’ю з Рудик записувалось зараз, я поставила б їй зовсім інші питання:
- чи усвідомлює вона, що знищила за рік не Голос як такий, а в принципі довіру до нових несистемних політичних партій і віру багатьох з тих людей, які голосували за Голос, в майбутнє таких політсил?
- чи розуміє вона, що після звинувачень в узурпації влади в партії і скріншотів, які показують, що її команда, яка претендує називатись демократичною, насправді працює, як «напьорсточнікі», підтасовуючи результати внутрішньопартійних виборів і маніпулюючи процесами в середині партії - її політичне майбутнє це в найкращому разі якась група типу «за майбах» з ідеологією «вільна каса»? І в цій Раді, і в наступній, якщо вона якимось дивом вдруге попаде туди
- чи розуміє вона, що голосування за те, щоб відтермінувати дубляж на українську російськомовних фільмів - це відверте підігрування олігархічним телеканалам і країні-агресору, а виправдання про «не додивились, помилились і не зорієнтувались» - переконливо виглядають лише в очах її піарників, а усім іншим очевидно, що це лише недолуга спроба прикрити сором від того, що в питанні російської мови лідер типу проукраїнського Голосу стоїть на одному боці з проросійською ОПЗЖ? Тобто вплив і гроші в її системі цінностей вартують дорожче, ніж українська мова, війна з агресором, олігархами і т.д.?
- чи усвідомлює вона, що якщо на тлі масових закликів регіональних осередків до лідера партії з закликом піти - вона не складе повноваження лідера партії і на з’їзді в липні нею самою призначені керівниками осередків маріонетки підтвердять її «мандат довіри», то на Голосі можна ставити хрест?
- чи розуміє вона, що коли її боти називають її Жанною Д’Арк і Маргарєт Тетчер, це смішно і соромно, а не красиво і велично?
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...