"На голови росіян": Військовий експерт назвав дві причини падіння ракет агресора на території РФ

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець прокоментував падіння російської ракети на території Воронезької області РФ під час масованої атаки на Україну, передають Патріоти України.

«Показник падіння ракет на свої об'єкти у росіян є. Ми просто зараз не можемо чітко зрозуміти [кількість]. Ми зазвичай рахуємо ті цілі, які перетинають кордон. Але у будь якому разі, дійсно, є випадки, коли ракети падають на голови самих росіян. Це пов’язано з тим, що, з одного боку, існує і план, і поспіх у виготовленні нових зразків. Що, у свою чергу, пов’язано з певним нехтуванням правил виготовлення ракет. Плюс — брак якісних комплектуючих», — пояснює Згурець.

Але, додає він, Україна насамперед має розраховувати на потенціал нашої ППО: «Те, що перетинає наш повітряний кордон, ми маємо раціонально збивати, розуміючи підступність ворога і можливості, які він використовує, ті кількості [ракет], які під час двох останніх атак були достатньо значиними».

Журналіст Андрій Цаплієнко пише, що село Петропавлівка в Воронезькій області сьогодні «бомбила російська авіація». За його словами, це визнало Міноборони росії, зробивши ось таке офіційне пояснення: «2 січня близько 9.00 при виконанні польоту літака ВКС над населеним пунктом Петропавлівка у Воронезькій області стався нештатний сход авіаційного боєприпасу, постраждалих немає».

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...