На його дружину дівчина зовсім не схожа: Інтимні розваги депутата КПРФ у робочому кабінеті злили у соцмережі (фото)

Депутата держдуми РФ від компартії Дениса Парфьонова викрили у неналежній поведінці з невідомою дівчиною прямо у робочому кабінеті. Відповідні кадри були злиті у прокремлівські Telegram-канали, що може свідчити про чиєсь замовлення щодо його дискредитації, передають Патріоти України.

На них видно, як депутат обіймається з дівчиною у білому, яка сідає йому на коліна, після чого відбувається сцена з оральним сексом.

При цьому стверджується, що, хоча Парфьонов одружений і має двох дітей, на відео точно не його дружина.

Водночас особа його коханки не розкривається.

Також повідомляється, що публікація скандального відео спровокувала справжню паніку серед інших російських депутатів, які почали «масово перевіряти свої кабінети на жучки і приховані камери».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...