На Харківщині у ЗСУ є успіхи, порівняно з іншими ділянками фронту, - Михайло Жирохов

Військовий експерт Михайло Жирохов в ефірі Radio NV натякнув на успіхи ЗСУ у Харківській області, передають Патріоти України.

«Військові дуже просять менше коментувати, менше впадати в переможний дискурс, тому що ті процеси, які там відбуваються, потребують інформаційної тиші. Там є певні успіхи, є пересування лінії фронту в бік нашого кордону. Тобто ми рухаємось. Але ні про напрямки, ні про певні деталі військові воліють не говорити. Коли буде результат, тоді можна буде про це говорити», — зазначив Жирохов.

Очевидно, на думку експерта, що російський наступ застопорився, однак ситуація розвивається, зауважує він, на користь України. «Думаю, що найближчими днями буде дано дозвіл про це розповісти і побачимо, що там все нормально, порівняно з іншими ділянками фронту», — пояснив Жирохов.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник продовжує "стискати" район оборони ЗСУ у місті Вугледар одночасно із заходу та сходу... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 27 вересень 2024, 22:26

короткі інформаційні повідомлення з різних напрямків... 1. Очевидно, військово-політичне керівництво республіки Білорусь (РБ), в особі лукашенкИ, продовжує зображати "сильно наляканого" маленького диктатора... . 15-а зенітна ракетна бригада (зрбр) впс...

Огляд карти бойових дій за 27 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 22:09

Сьогодні 27 вересня. Триває 947-ма доба оборони України проти російської навали. Яка ситуація у Вугледарі, де українські війська продовжують тримати свої позиції? Які виклики та загрози стоять перед нашими захисниками в цьому стратегічно важливому міст...