На Херсонщині чолов'яга врятував від окупантів розвідувальний дрон ЗСУ, котрий з різними трофеями передав визволителям

Лелека-100

Про відважного підпільника розповів журналіст Юрій Бутусов.

"Неймовірна історія мужності і патріотизму, яка тягне на екранізацію. Житель Херсонщини під час окупації знайшов на городі впавший український БПЛА “Лелека” та сховав його в сарай під сіном. Після звільнення свого селища від окупантів повернув його ЗСУ.
Власники "пташки" - підрозділ аеророзвідки "Люфтваффе" разом із Богданом Пападіном змогли відшукати рятівника. Виявилось, що пан Володимир затрофеїв і сховав для ЗСУ цілий арсенал. Попри ризик для свого життя, героєм себе не вважає, каже: "Це не вчинок - це наш обов'язок, це наша земля". Саме такі люди роблять і наближають нашу перемогу!
Як це було - дивіться тут".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не в Україні й не в Іспанії: Потап розсекретив, де зараз живе

понеділок, 20 травень 2024, 20:28

Відомий український репер та музичний продюсер Потап, який гастролює по європейських містах, не поспішає повертатися в Україну. Виконавець розповів про свої плани та розсекретив країну, в якій нині перебуває, інформують Патріоти України. Олексій Потапе...

П'ять років... і далі

понеділок, 20 травень 2024, 20:19

Я зрозумів, певне, навіщо Банкова через речників і пул телеграм-анонімок так підігріває тему легітимності Володимира Зеленського на посаді Президента України. Не лише, щоб звинуватити опонентів у «розхитуванні човна під час війни». Для звинувачення опо...