На Херсонщині ЗСУ звільнили знамениті Дудчани

Безмежну підтримку Україні даного села підтвердив комісар Херсона спермоусов, а також той факт, що туди вже поїхала гуманітарка і про це пишуть в соцмережах, вказує ресурс Діпстей, публікуючи відповідну мапу.

Раніше повідомлялось, що окупанти намагаючись відірватись від переслідування визволителів України, підірвали дамбу з мостом водосховища на притоці Дніпра. Однак це їм особливо не допомогло, високомобільним частинам ЗСУ для продовження наступу на Берислав довелося зробити невеликий гак в об'їзд Дудчан, приблизно 5 км.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...