На кого чекають великі гроші, а на кого - неприємності: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 22 червня

Енергетика понеділка, 22 червня, буде нестабільною, спалахуватимуть конфлікти, що переходять в примирення. Астрологи рекомендують звести до мінімуму спілкування з людьми, вибираючи тільки тих, без розмови з ким ніяк не можна обійтися, передають Патріоти України.

Овен

Вірогідні великі грошові надходження, які ви давно і здавалося, безуспішно очікували: ретельно продумайте список першорядних витрат, щоб не розтринькати отримане.

Телець

Емоції, в яких в цей день не бракуватиме, потрібно направити в мирне русло - на вирішення важливої робочої завдання або домашні справи.

Близнюки

Негатив буде розпирати вас зсередини, однак не варто зривати зло на оточуючих людей, особливо це стосується близьких.

Рак

У цей день можна робити серйозні угоди, підписувати важливі контракти, проводити переговори з діловими партнерами - будь-які бізнес-заходи представників цього знака приречені на успіх.

Лев

Не найкращий час для вечірок і любовних побачень - швидше за все, події розгортатимуться за неприйнятного для вас сценарієм, який може привести до руйнування відносин.

Діва

Активність в цей день повинна бути помірною: витративши багато енергії з ранку, до обіду можна абсолютно вибитися з сил і не встигнути зробити все, що було спочатку заплановано.

Ваги

Перш ніж попросити про допомогу друзів або колег, подумайте про те, чи варто відкривати їм "карти", розповідаючи про свої задуми - можливо, краще обійтися своїми силами.

Скорпіон

Рекомендується максимально уникати з'ясування відносин із оточуючими або хоча б звести розбіжності до мінімуму, в іншому випадку нікому не потрібний конфлікт може затягнутися надовго.

Стрілець

Займаючись роботою, навіть дуже важливою і терміновою, потрібно пам'ятати про необхідність її чергування з відпочинком, інакше ви швидко відчуєте занепад сил.

Козеріг

Поява людей з минулого буде не таким однозначно приємним, як може здатися на перший погляд: можливо, відносинам, що закінчився на негативній ноті, не варто давати ще один шанс.

Водолій

Не варто триматися за стосунки, які не приносять позитивних емоцій - можливо, краще відразу обірвати такий зв'язок, оскільки згодом зробити це буде складніше.

Риби

Явна агресія з боку старого знайомого виявиться неприємним "сюрпризом", проте реагувати на неї необхідно максимально спокійно, щоб позбавити енергетичного вампіра його "їжі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...