На концерті Кобзона нові шанувальники: Нацгвардійці показали спробу "намангаленої" вантажівки з окупантами атакувати українські позиції під Роботиним (відео)

Спробу атаки на українські позиції максимально "намангаленої" вантажівки під Роботино Запорізької області було зупинено міною, а вже з піхотою розібралися дрони 3-ї бригади оперативного призначення "Спартан" Національної гвардії України. Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс.

"Штурмовые российские "Уралы" приходят на смену китайским гольф-карам. Попытка атаки на украинские позиции максимально "намангеленного" грузовика под Работино Запорожской области была остановлена миной, а уже с пехотой разобрались дроны 3-й бригады оперативного назначения «Спартан» Национальной гвардии Украины.", - прокоментував кадри Юрій Бутусов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Накрили аеродром в Криму. Влучили десятки ракет. Це операція по плану НАТО

четвер, 16 травень 2024, 0:35

Україна завдала масованого ракетного удару по Криму, де був вражений аеродром Бельбек. Повідомляється, що в результаті атаки були знищені літаки ВС РФ, а також системи ППО С-300 і С-400. Окрім цього, ударів на території РФ зазнали паливні бази та інші ...

Наслухався пропаганди про "звєрства біндєравцєв": Російський загарбник щоб не потрапити в полон скинувши чеку з гранати заклав її собі під бронежилет (відео 16+)

четвер, 16 травень 2024, 0:05

Російський окупант збирався їхати на квадроциклі, але українські воїни завадили цьому. В результаті загарбник прийняв рішення покінчити життя самогубством, сунувши гранату собі під бронежилет. Про це повідомляє телеграм-канал Оперативний ЗСУ.