На Луганщині місцевий "добрий дідусь" отруїв окупантів самогоном, - соцмережі

На тимчасово окупованих територіях України російські окупанти продовжують зазнавати небойових втрат. Відразу 12 російських загарбників було доставлено до лікарні у Сватовому після отруєння самогоном, п'ятеро з них померли. Ті, що вижили, розповіли, що отруєний алкоголь купили у "місцевого діда", проте розшукати "народного месника" окупантам не вдалося. Подробиці події розповідає Telegram-канал "Досьє Шпигуна", передають Патріоти України.

Унаслідок отруєння самогоном на тимчасово окупованій частині Луганщини минулого тижня було госпіталізовано одразу 12 російських окупантів. Майже половина з них із лікарні вибралася вперед ногами.

"На початку минулого тижня до Сватівської лікарні надійшли12 мобілізованих військовослужбовців ЗС РФ з підозрою на отруєння алкоголем. За словами військовослужбовців, вони придбали 2 пляшки самогону у "місцевого діда", після розпиття яких відчули різку слабкість і потемніння в очах. Наступного дня після госпіталізації до лікарні п'ятеро військовослужбовців померли", – зазначено у повідомленні.

Автор каналу додає, що окупанти кинулися шукати згаданого "діда", який потруїв "визволителів". Проте того вже й слід простиг. "Під час розгляду виявити "місцевого діда" на вказаному військовослужбовцями місці проживання не вдалося. Командирам частин доручено провести інструктаж серед особового складу про недопущення випадків купівлі продуктів харчування та алкоголю у місцевого населення", – пише "Досьє Шпигуна".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...